Αρχίζει η Σχολική Χρονιά 2017 για το CSS

Η Ομάδα του CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL ανακοινώνει με χαρά ότι η Σχολική Χρονιά ξεκινάει το μήνα Μάιο!!! Σας παρουσιάζουμε τη ΛΙΣΤΑ των προγραμματισμένων event μέχρι τις αρχές Ιουνίου:

CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL: Οι εκπαιδευτές αλλά και όλο το προσωπικό του Σχολείου θα σας περιμένουν για μια ημέρα γεμάτη γνώση και εκπαίδευση, στα γνωστά υψηλά επίπεδα υπηρεσίας του μοναδικού ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ που λειτουργεί στη χώρα μας. Στόχος μας είναι να αναθεωρήσουμε την σχέση με την μοτοσικλέτα σας, καθώς η γνώση και η τεχνική που θα αποκτήσετε, θα αντικατασταθεί με έλεγχο και καλύτερη κατανόηση στο τρόπο που συνεργάζεστε με την μοτοσικλέτα σας.

Ημερομηνίες:

  • CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, Σάββατο και Κυριακή 13 & 14 Μαΐου 2017.
  • CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, Σάββατο 20 Μαΐου 2017.

Ride Day: Το Ride Day αφορά όλους τους αναβάτες μοτοσικλετών, αποφοίτους του Σχολείου ή όχι, που θέλουν να εξασκήσουν τη τεχνική τους και να γνωρίσουν την Τέχνη της Οδήγησης της Μοτοσικλέτας με την σιγουριά που προσφέρει το ασφαλές περιβάλλον της πίστας. Στην ημέρα αυτής της ελεύθερης προπόνησης θα χωριστούμε σε 3 γκρουπ, ανάλογα με την εμπειρία του αναβάτη και την προσέλευση των συμμετεχόντων. Και φυσικά οι εκπαιδευτές του Σχολείου θα βρίσκονται παρόντες να σας επιβλέπουν και να απαντούν κάθε απορία σας γύρω από την Τέχνη της Οδήγησης της Μοτοσικλέτας.

  • Ride Day στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, Κυριακή 21 Μαΐου 2017.
Προλάβετε να κλείσετε τη θέση σας ΤΩΡΑ στο site μας
www.superbikeschool.gr

Οι Υποστηρικτές του Σχολείου είναι ο Όμιλος Επιχειρήσεων ΣΑΡΑΚΑΚΗ, επίσημος και αποκλειστικός διανομέας της HONDA, τα ελαστικά BRIDGESTONE, τα κράνη Schuberth, οι φόρμες HELD και τα παντελόνια DRAGGIN JEANS. Τα ελαστικά μας τα προσέχει ο Δημήτρης Μιχελακάκης, το SUPERBMOTO ομορφαίνει τις μοτοσικλέτες μας, η e-NOVO προσέχει την ιντερνετική παρουσία μας, το Dirty Wash μας κρατά καθαρούς, η PROMAUTO-USAG μας παρέχει τα «σωστά» εργαλεία, ενώ το RIDER’s ART and CRAFT «μας ράβει». Τέλος, αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας είναι το περιοδικό ΜΟΤΟ, ενώ για την online πληροφόρηση υπεύθυνο είναι το Περιοδικό Μοτοσικλετιστικής Κίνησης on2wheels.gr .

A blog about Wordpress design, development , Software and inspiration http://themesharebd.blogspot.com