Μοτοσικλετιστική απόδραση με Adventure διαθέσεις στην όμορφη Νάξο!

Το KTM 1290 Super Adventure Owners club σε συνεργασία με το 2WO (Two Wheels Only moto club) διοργανώνουν μοτοσικλετιστική απόδραση το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος (26-28 Μαΐου) στο νησί της Νάξου.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μοτό διαδρομές, happenings, εκπλήξεις και δώρα. Ευπρόσδεκτες όλες οι μοτοσικλέτες.

Την Παρασκευή θα γίνει η βασική προσέλευση των μοτοσικλετών. Το Σάββατο μετά το πρωινό μας ξεκινάμε για την πρώτη βόλτα σε επιλεγμένες διαδρομές στο νησί. Το μεσημέρι θα ακολουθήσει γεύμα και το βράδυ θα κάνουμε μπαρότσαρκα… Την Κυριακή πρωί (όχι πολύ πρωί 😉 ) θα ξεκινήσουμε για την δεύτερη πιο εναλλακτική διαδρομή μας, η οποία θα καταλήξει στην μαγευτική παραλία του Αγ. Προκοπίου για μπάνιο, cocktails, selfies, ηλιοθεραπεία και άραγμα σε beach bar.

Η προσφορά που έχει εξασφαλίσει το group όσον αφορά τη διαμονή είναι 25€ (2 άτομα) τη βραδιά σε δίκλινο δωμάτιο, 35€ (3 άτομα) σε τρίκλινο και 45€ (4 άτομα) σε τετράκλινο στο Mylos Hotel Naxos, φυσικά ο καθένας μπορεί να επιλέξει διαφορετικό κατάλυμα της αρεσκείας του (Orama studios).

Για την διατροφή το ανώτερο ποσό θα είναι 10€ κατά άτομο.  Όσον αφορά τα ακτοπλοϊκά, έχουμε εξασφαλίσει έκπτωση 40%. Τιμή εισιτηρίου ανά άτομο 22€ και 17€ η μοτοσικλέτα την φορά.

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε την σχετική σελίδα της  εκδήλωσης. Εκδρομή στη Νάξο

A blog about Wordpress design, development , Software and inspiration http://themesharebd.blogspot.com