Νέος αντιπρόσωπος για τα λιπαντικά IPONE

Δελτίο Τύπου IPONE

Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεχούς ανάπτυξης, η Ελευθερίου ΑΕ συνεχίζει να επεκτείνει τις δραστηριότητες της. Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της μοτοσυκλέτας και με την διορατικότητα μιας σύγχρονης εταιρίας προσαρμόζεται στις απαιτήσεις τις εποχής και αναπτύσσεται με βασική κατεύθυνση τις νέες ανάγκες και απαιτήσεις της αγοράς. Δηλαδή προϊόντα πολύ υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές!

Το 2018 ξεκίνησε με μια κίνηση που φέρνει πιο κοντά την Ελευθερίου Α.Ε. στους παραπάνω στόχους της. Στην τεράστια γκάμα ανταλλακτικών, αναλωσίμων, αξεσουάρ και άλλων προϊόντων που αντιπροσωπεύει και διανέμει  στην Ελλάδα η εταιρεία, προστέθηκε ένα ακόμη κορυφαίο brand. H γαλλική IPONE. Μία από τις κορυφαίες εταιρείες λιπαντικών και συναφών ειδών στον κόσμο, που βασίζει την ποιότητα και την τεχνογνωσία της στην απόλυτη εξειδίκευση της. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που συνοδεύει το λογότυπο της με το σλόγκαν – διευκρίνιση «100% Motorcycle».

Η IPONE εξειδικεύεται 100% στις μοτοσυκλέτες και την φροντίδα τους, με έντονη παρουσία που συνεχώς επεκτείνεται σε όλο τον κόσμο και δυναμική δραστηριότητα σε διεθνή πρωταθλήματα μοτοσυκλέτας, όπου συνεργάζεται με αγωνιστικές ομάδες και αναβάτες εξελίσσοντας διαρκώς τα κορυφαία προϊόντα της.

Όλα τα προϊόντα της IPONE για μοτοσυκλέτες, scooters και ATV αντιπροσωπεύει και διαθέτει στην Ελλάδα η ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΑΕ. Πληροφορίες: Λαγκαδά 31, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310544669 & 556219.

A blog about Wordpress design, development , Software and inspiration http://themesharebd.blogspot.com