Νικόλαος Σκάρος: Νέος Μarketing Manager για την Yamaha.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο κος. Νικόλαος Σκάρος αναλαμβάνει τη θέση του Marketing Manager του Κλάδου ΥΑΜΑΗΑ της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ.

Ο κος. Σκάρος διαθέτει εμπειρία στον Κλάδο Αυτοκινήτων μέσω της επαγγελματικής επαφής του με την Pirelli και με τον Κλάδο Μοτοσυκλετών ως αναβάτης και ερασιτέχνης αγωνιζόμενος ΥΑΜΑΗΑ.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2009, σε ρόλους Συμβουλευτικού Marketing στην IRI, όπου απέκτησε πολύτιμη εμπειρία στη Συμπεριφορά Καταναλωτή.

Το 2015 άρχισε τη συνεργασία του με την Pirelli, και ως Operative & Trade Marketing Manager ΝΑ Ευρώπης απέκτησε σημαντική εμπειρία στη διαχείριση Δικτύων Συνεργατών. Το 2016 προήχθη σε Marketing Manager ΝΑ Ευρώπης της Pirelli, με επικέντρωση σε θέματα Συνολικής Εμπειρίας Καταναλωτή, αλλά και Ψηφιακού Marketing.

Ο κος. Σκάρος σπούδασε στο Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στην Επιχειρησιακή Έρευνα λαμβάνοντας μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Πολυτεχνείο Κρήτης.

*Δελτίο Τύπου Yamaha

A blog about Wordpress design, development , Software and inspiration http://themesharebd.blogspot.com