Προηγμένη Οδήγηση & Περιήγηση/Advanced Riding & Touring – 2018.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας «Μοτοθέσις», εκπαιδευτικός φορέας της ΜΟΤ.Ο.Ε., στην προσπάθειά του να βελτιώσει τις εκπαιδευτικές του δράσεις σας προσκαλεί σε ένα από τα εκπαιδευτικά του τριήμερα στην Ήπειρο, στη Θεσσαλία ή στην Ανατολική Μακεδονία. Πάρτε μέρος με τη μοτοσυκλέτα σας στις Αχερόντειες, Κενταύρειες ή Παρανέστιες διαδρομές, αντίστοιχα και βελτιώστε την ασφάλειά σας.

Σε όποιο εκπαιδευτικό τριήμερο διαλέξετε, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τη θεωρία του Α ή του Β Εκπαιδευτικού Επιπέδου της Προηγμένης Οδήγησης και να κάνετε την πρακτική σας σε συνδυασμό με επισκέψεις σε αξιοθέατα φυσικής ομορφιάς, πολιτιστικής κληρονομιάς ή ιστορικού ενδιαφέροντος. Η εκπαίδευση προσομοιάζει με περιήγηση και περιέχει στοιχεία γνωριμίας με το πολιτιστικό, ιστορικό και φυσικό περιβάλλον της περιοχής.

Η φιλοξενία γίνεται σε ένα από τα καλύτερα καταλύματα της κάθε περιοχής και το κόστος παραμένει το χαμηλότερο δυνατό.

Έμπειροι εκπαιδευτές του Ινστιτούτου, κάτοχοι RoSPA Diploma, θα σας περιμένουν να βγείτε στον καθημερνό δρόμο μαζί, γιατί εκεί διδάσκεται η προηγμένη οδήγηση.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας είναι ο μόνος φορέας που δίνει τη δυνατότητα πιστοποίησης στην Ελλάδα του επιπέδου οδήγησης και συγχρόνως της εκπαίδευσης με τον ίδιο τρόπο που εκπαιδεύονται οι επαγγελματίες που βρίσκονται καθημερινά στο δρόμο, ακολουθώντας τα πρότυπα της RoSPA.

Η προηγμένη οδήγηση διδάσκεται στους καθημερινούς δρόμους, προσωπικά στον καθένα.

Επιλέξτε τόπο και ημερομηνίες και επικοινωνήστε μαζί μας!

4-6/5/2018 ΚΕΝΤΑΥΡΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ
Πληροφορίες: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΝΤΙΛΗΣ τηλ. 6983421933

11-13/5/2018 ΑΧΕΡΟΥΣΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ
Πληροφορίες: ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΛΜΠΕΡΗΣ τηλ. 6977291068

11-13/5/2018 ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ
Πληροφορίες: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΕΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ τηλ. 6984746345

Διάρκεια: Άφιξη Παρασκευή απόγευμα. Έναρξη στις 17.30 και λήξη Κυριακή στις 12.00

Εκπαιδευτικό προσωπικό: Δύο παρατηρητές έως 6 άτομα, τρεις έως 8 άτομα.

Πρόγραμμα εκπαίδευσης: Η εκπαίδευση συνδυάζει το Α με το Β Επίπεδο ανάλογα με το επίπεδο των εκπαιδευομένων.

Πρόγραμμα επισκέψεων: Το απόγευμα της Παρασκευής παρουσιάζονται τα θεωρητικά κομμάτια και το Σάββατο γίνεται η πρακτική σε συνδυασμό με επισκέψεις σε αξιοθέατα φυσικής ομορφιάς, πολιτιστικής κληρονομιάς ή ιστορικού ενδιαφέροντος. Η εκπαίδευση προσομοιάζει με περιήγηση και περιέχει στοιχεία γνωριμίας με το πολιτιστικό, ιστορικό και φυσικό περιβάλλον της περιοχής.

Διαμονή: Ξενοδοχειακή διαμονή 3***+ ή boutique

Κόστος: 140€ – 160€ /άτομο (μειωμένη για συνεπιβάτη) για διαμονή, ημιδιατροφή (πρωινό και βραδυνό σε μπουφέ κατά προτίμηση), κόστος εκπαίδευσης με προσωπική παρατήρηση.

Η μοτοσυκλέτα μπορεί να είναι μια σοβαρή… διασκέδαση!

*Δελτίο Τύπου Μοτοθέσις

A blog about Wordpress design, development , Software and inspiration http://themesharebd.blogspot.com