Στόχος του Roan Van de Moosdijk το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Ρωσία

Ο νεαρός αναβάτης Roan Van de Moosdijk, ολοκλήρωσε τη σεζόν τρέχοντας το Σαββατοκύριακο στην Ελβετία, ενώ λίγο αργότερα θα μεταβεί στο Orlyonok της Ρωσίας για το FIM Παγκόσμιο Αγώνα Motocross Νέων. Ο Ολλανδός έφηβος τερμάτισε πέμπτος στον 8ο αγώνα του, στο European 125 Championship.

Ο Roan Van de Moosdijk δήλωσε:

«Αυτό που θέλω είναι να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής. Αυτός είναι ο στόχος μου στη Ρωσία. Όλη τη σεζόν στόχος μου ήταν να βάζω τα δυνατά μου κάθε εβδομάδα. Νομίζω ότι αυτόν τον στόχο τον πετύχαμε. Το όνειρό μου ήταν πάντα να είμαι πρώτος στον κόσμο.

Επίσης, είμαι χαρούμενος με την πρώτη σεζόν στο EMX 125. Έχω μάθει πολλά από την ομάδα, από τον Manager David Philippaerts και τους μηχανικούς και είμαι περήφανος για τα αποτελέσματα. Στον πρώτο αγώνα στο Kegums καταλάβαμε την τρίτη θέση και κάθε εβδομάδα που δινόταν η ευκαιρία να μάθω περισσότερα».

Αυτή την εβδομάδα ο Van de Moosdijk θα ταξιδέψει με την ομάδα της Ολλανδικής Ομοσπονδίας μοτοσικλετών, μέσω Μόσχας στη νότια Ρωσία, όπου θα διεξαχθεί ο FIM Παγκόσμιος Αγώνας Motocross Νέων 2016 στην πίστα Motocross στο Orlyonok κοντά στην πόλη Krasnodar. Για τον Roan είναι το πρώτο του ταξίδι στη Ρωσία, αλλά ο τέταρτος αγώνας του σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα motocross. Πρόσφατα ολοκλήρωσε του αγώνες στα 85 και 65 κυβικά, ενώ στη Ρωσία θα είναι ο πρώτος του αγώνας στα 125 κυβικά.

Με  31 αναβάτες εγγεγραμμένους για την έναρξη στη Ρωσία, ο Van de Moosdijk θα δοκιμάσει τον εαυτό του και την YZ125 ενάντια στους καλύτερους αναβάτες 125 κυβικών στον κόσμο, στις 13-14 Αυγούστου, ελπίζοντας να κερδίσει τον πρώτο του Παγκόσμιο τίτλο Πρωταθλήματος.

© 2016 Copyright on2wheels

Συντάκτης: Δ.Ν.

A blog about Wordpress design, development , Software and inspiration http://themesharebd.blogspot.com